Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Coker, Watson şi Givens au făcut diferenţa în favoarea lui CSM Târgovişte cu Olimpia Braşov

Andrei Militaru

Andrei Militaru
11.11.2014

Etapa a zecea a Ligii Naţionale feminine a mai contabilizat un succes categoric al campioanei en-titre, care s-a impus pe teren propriu în faţa Olimpiei Braşov, scor 97-67. Victoria elevelor lui Fleşeriu a fost facilitată de un trio ofensiv formidabil format din jucătoarele Chrissy Givens, Jasmine Watson, respectiv Monique Coker. Cele trei au reuşit împreună 53 de puncte şi, practic, au învins singure gruparea ardeleană.

Cea mai bună marcatoare a lui CSM Târgovişte a fost Cocker, care a bifat nu mai puţin de 20 de puncte. Americanca a jucat cel mai mult dintre toate jucătoarele gazdelor, stând pe parchet în total peste 37 de minute. Ea a avut un procentaj excelent la loviturile de 2 puncte, unde a reuşit 8/16 (50%). De asemenea, Coker a fost lidera echipa la capitolul recuperări, 10 în total, plus 3 pase decisive şi 20 de unităţi la capitolul eficienţă.

Jasmine Watson a avut şi ea cifre excelente în partida cu Olimpia Braşov. Ea a fost singura de pe teren cu randament maxim atât la aruncările de 2 puncte, transformând 5/5, cât şi la libere, 4/4. Watson a avut 5 recuperări, 3 pase decisive şi o eficienţă de 25 de unităţi.

În formă foarte bună a fost şi Chrissy Givens, jucătoare cu cea mai mare eficienţă de pe teren, 27 de unităţi. Givens, care a jucat 37 de minute, a bifat 7/11 de 2 puncte (64%) şi 2/4 de la linia de libere (50%). Ea a realizat, totodată, 9 recuperări şi cele mai multe pase decisive din lotul Târgoviştei, 6 în total.

Evoluţii bune în meciul cu Olimpia au mai avut şi Porchia Green (11 puncte), Andreea Huţanu (10 puncte) sau Prorche Poole.

* Foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!