Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Colegiul Central al Arbitrilor a tras concluziile în urma memoriilor depuse de BC Timișoara și ICIM Arad

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.03.2015

Echipa de baschet masculin BC Timișoara, respectiv formația feminină Univ. Goldiș ICIM Arad, au primit astăzi răspunsurile la memoriile depuse la FRB în urma confruntărilor cu U-BT Cluj, respectiv Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Băieții lui Dragan Petricevic au jucat în data de 10 martie la Cluj-Napoca un meci restant cu U-Banca Transilvania. Ardelenii s-au impus atunci cu scorul final de 79-73, la finalul unei meci în care bănățenii au acuzat prestația arbitrilor. În urma memoriului depus la FRB, Comisia de Evaluare Video a analizat fazele reclamate de echipa oaspete, dar și întreaga prestație a brigăzii de arbitri formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Costin Bogdănescu, iar în urma raportului Comisiei de Evaluare Video, Colegiul Central al Arbitrilor a tras următoarea concluzie:

„Jocul a fost dificil, cu arbitraj bun (cu unele greșeli). Prestația brigăzii de arbitri nu a influențat rezultatul final”. 

De cealaltă parte, ICIM Arad și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-au întâlnit în data de 13 martie, la Sfântu Gheorghe, în semifinala Cupei României. Covăsnencele s-au impus după o repriză de prelungiri cu scorul final de 80-70. Vicecampioana României a reclamat la rândul său prestația arbitrilor din acel meci. De asemenea, și aici Comisia de Evaluare Video a analizat fazele reclamate de echipa oaspete precum și întreaga prestație a brigăzii de arbitri formată din Fabiana Martinescu, Andrada Csender si Marius Epure. În urma raportului Comisiei de Evaluare Video, Colegiul Central al Arbitrilor a tras următoarea concluzie:

Meciul a fost câștigat de echipa care a meritat. Greșelile făcute de arbitri de-a lungul meciului nu au influențat rezultatul final”. Cei trei arbitri au primit calificativul „Bine”.

*Foto: Manases Sandor (u-mobitelco.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    funny
    ce va de genul: cele doua jocuri (si altele) sunt castigate de cine trebuie punct

    cu 9 ani în urmă (26.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!