Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Comagic și Nicoară remarcații CSM-ului în victoria cu Constanța

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.11.2013

Zarko Comagic a fost cel mai bun marcator, iar Titus Nicoară a fost cel mai eficient jucător al lui CSM Oradea în victoria asupra lui Farul Constanța, scor 95-53, într-un meci disputat în devans și contând pentru etapa a 11-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Comagic a petrecut 29 minute pe parchet și a avut 6/11 la aruncările din acțiune, respectiv 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. A adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție cu o posesie pierdută pentru 16 la eficiență.

Nicoară a avut doar 10 minute de joc, suficient pentru 6/9 la aruncări. El a terminat cu 12 puncte, 9 recuperări (6 ofensive) și o intercepție pentru 17 la eficiență.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Nicoara
    Un transfer reusit al Oradei!
    Da un randament mai bun ca la GMM!
    Prinde mai multe minute pe teren!
    E determinant!

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    asta e diferenta...
    e diferenta de mentalitate dintre tenter si achim, ca vad ca e subiect la moda sa facem comparatii intre antrenorii romani.

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    unigure
    Ungure, daca ai ceva de spus, fa-o direct fara apropouri. Tenter a gresit ca nu i-a dat lui Titus minute si ca nu la- folsoit macar la potentialul lui (ca sa nu mai spun ca il putea ajuta sa devina si mai bun). In sezonul trecut Tenter a gresit ca l-a adus pe Krstanovic. Ia dat minute in detrimentul lui Titus(cu toate ca anul trecut a inceput sa isi inbunatateasca aruncarile de 3, si patrunderile care erau deficitare la el), Ivanovic si Mladenovic, si culmea nici nu a facut mare branza. Rezultatul: cei trei au la primele oferte au plecat.
    PS: nu lua te rog faptul ca ti-am spus ungure ca si o jignire (nu asta a fost intentia). In definitiv ti ti-ai ales acest nickname. Szia

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    tenter
    tenter e un conservator care prefera sa joace cu "bunici" si din cate se pare nu ii place "sa riste" cu tineri. sa ai in curte un jucator ca titus si sa-l tii pe banca, te descalifica ca si antrenor... parerea mea e ca ii lipsesc bilutele din sac...

    PS: sunt foarte nervos ca mi-ai folosit nickname-ul... rog adminii sa ia masuri pentru acest atac sub centura!!! :P

    cu 10 ani în urmă (02.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!