Stiri Liga I Masculin

Concordia domină la recuperare și câștigă derby-ul cu Știința

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.11.2013

Concordia 2 Chiajna a câștigat derby-ul Seriei B a Ligii 1 masculin. Ilfovenii au învins Știința București cu 85 - 71 (21-21, 19-23, 22-18, 23-9) într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a L1M.

Foarte concentrată pe recuperare după propiile aruncări, Concordia a întors în repriza secundă cele 4 puncte avantaj pe care Știința le avea la pauză. În parte a doua a meciului Chiajna a reușit 17 recuperări ofensive, în timp ce Știința a avut, în total în această perioadă, doar 13 mingi prinse la panou.

Dimitris Rasty (foto) a fost cel mai bun jucător al gazdelor. El a terminat meciul cu 19 puncte (4/6 - 3pcte), 7 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de eficiență de 20. 

Ciprian Țelinoiu a marcat 17 puncte și a pasat decisiv de 6 ori. Andrei Petică a avut 12 puncte și 7 recuperări, iar Ciprian Mihai 9 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive.

Cu 18 puncte, 6 mingi prinse la panou și 4 pase decisive, Cornel Cioacătă a fost cel mai eficient jucător al Științei.

Ferenc Biro a înscris 10 puncte și a fost la o singură recuperare de double double. Grigore Vasilescu a terminat cu 13 puncte și 5 recuperări, iar Iosif Pârlog a avut tot 13 puncte și 3 mingi prinse la panou.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au, în actualul sezon, câte 5 victorii, o înfrângere și un meci restant, dar Concordia ocupă poziția superioară în clasamentul seriei datorită victoriei din meciul direct.

Etapa următoare, prima a returului, Știința va întâlni Rapid București, iar Chiajna va juca cu Asesoft 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!