Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Conflict între Tudor Costescu și Octavian Popa Calotă chiar în timpul meciului cu CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2017

BC SCM Timișoara a pierdut și al doilea joc din grupa valorică 1-6. Formația de pe Bega a pierdut pe propriul teren cu scorul de 92-73 în fața lui CSM CSU Oradea.

Acest joc a fost unul plin de întâplări mai puțin întâlnite în mod curent. Echipa din Timișoara a avut parte de trei accidentări în acest joc. Jonte Flowers a simțit dureri musculare înca de la încălzire și nu a jucat deloc în fața campioanei, în timp ce Dominique Rambo și Alin Andrieș au părăsit parchetul accidentați.

Ca și cum accidentările nu au fost îndeajuns, Octavian Popa Calotă a avut o dispută cu antrenoru său, Tudor Costescu. Jucătorul a avut un schimb mai aprins de replici cu tehnicianul aproape de pauză. Tudor Costescu a hotărât ulterior să nu mai apeleze la serviciile fundașului român până la finalul partidei.

Octavian Popa Calotă a fost folosit doar 13 minute în fața lui CSM CSU Oradea. El a terminat partida cu 11 puncte, o recuperare și un turnover, după ce a început partida din postura de titular.

foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!