Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Consiliul de administrație al BC Mureș se va reuni în această săptămână

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.02.2017

BC Mureș Târgu Mureș a anunțat prin intermediul site-ului oficial faptul că, joi, 2 martie, se va reuni Consiliul de administrație al clubului, ședință în cadrul căreia se va discuta și eventuala demisie a preşedintelui BC Mureş, Cornel Lungu. 

Amintim faptul că site-ul nostru a publicat luni, 27 februarie, o informație pe surse în care menționa faptul că președintele Cornel Lungu și-ar fi depus demisia. Contactat de redactorii site-ului nostru, oficialul mureșean a precizat următoarele: „Cred că toate zvonurile acestea au pornit din interiorul clubului. Într-adevăr eu am spus că în cazul în care nu se rezolvă problemele de la echipă intenționez să îmi dau demisia. Însă în momentul de față nu mi-am dat demisia”. 

Întregul material poate fi citit AICI

Vom reveni cu informații după ședința de joi! 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!