Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Contraperformanţă: Doar 3 pase decisive reuşite de o echipă pe parcursul unei partide

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
25.11.2012

Dacă statistică nu a fost înregistrată greşit la partida SCM Craiova - Universitatea Cluj-Napoca, echipa pregătită de Florin Covaciu a reuşit contraperformanţa de a însuma doar 3 pase decisive şi un indice de eficienţă de -2 per totalul echipei.

Acesta nu este, totuși, recordul negativ al sezonului. ”U” SCM Oradea a pasat decisiv la un singur coș în partida cu CSM Târgoviște și tot ea a avut doar 2 pase decisive contra ”U” Cluj Napoca.

Etapa a XII-a a mai consemnat un meci cu doar 3 pase decisive în dreptul unei echipe, Olimpia București, în întâlnirea cu CSM Târgoviște. La capitolul (in)eficiență însă echipa antrenată de Romela Cristea a avut un indice de -20, recordul sezonului.

Lăsând la o parte punctele marcate de la linia de pedeapsă, studentele de la Cluj au reuşit doar 10 coşuri din acţiune, din care 7 în urma unor acţiuni individuale. Pentru comparaţie, adversara lor de sâmbătă după-amiază, echipa din Bănie, a reuşit 32 de coşuri din acţiune din care 21 au fost marcate în urma unor pase decisive. La celălat meci despre care discutăm, Olimpia a marcat doar 8 coșuri din acțiune, iar Târgoviște 48. de altfel, echipa din județul Dâmbovița a stabilit și recordul de puncte marcate în acest sezon, 112.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!