Stiri Juniori U20 Masculin

Cornel Alexiu: ”Vreau să dau 110% din ceea ce pot”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

cornel alexiuBCM U Pitești începe vineri cursa pentru apărarea titlului câștigat la U23 în urmă cu un sezon.

Cornel Alexiu, campion sezonul trecut cu echipa de tineret a clubului argeșean, vede un avantaj în faptul că turneul se va organiza la Pitești, mai ales că toate formațiile participante sunt valoroase.

Mă bucur că se joacă acasă, în sala în care ne antrenăm. Consider că este un avantaj important, a spus jucătorul pentru TotalBaschet.ro. Așteptările mele sunt de a merge mai departe după o poziție favorabilă și de a da 110% din ce pot. Toate echipele care participă la aceste turnee sunt bine organizate și cu jucători foarte buni.

Piteștiul este în serie cu Farul Constanța, CSU Ploiești și BC Timișoara și va debuta în competiție în fața prahovenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!