Stiri Cupa României Masculin

Cornel Cioacătă: „Ținând cont că jucăm acasă, cred că suntem capabili să producem o surpriză”

Paul Olar

Paul Olar
22.09.2015

CSU Atlassib Sibiu dă piept cu BC Mureș în primul tur al Cupei României. Disputa inaugural are loc astăzi, cu începere de la ora 19:00.

Deși performanțele din trecut îi anunță pe tigri drept favoriți, Cornel Cioacătă conștientizează faptul că formația sa dispune de un as în mânecă. Jucătorul se bazează pe aportul publicului galben-albastru, declarând:

„Nu a fost nicio problemă să mă acomodez cu noua echipă, deoarece sunt un tip care mă integrez foarte repede. Referitor la jocul cu Târgu Mureș, o să fie un meci extrem de greu. Ei au un lot destul de bine închegat, majoritatea jucătorilor fiind cu experiență. Chiar dacă pornim cu șansa a doua, cred că suntem capabili să producem o surpriză, ținând cont că jucăm acasă, cu un public care o să ne susțină”, a precizat fostul jucător al lui Phoenix, pentru Total Baschet. 

Duelul va fi transmis în direct la Digi Sport.

*Foto: Facebook Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii