Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Cioacătă: „Să vă aducă moşul o medalie de campioni”

Alexandra Savu - csufans.ro

Alexandra Savu - csufans.ro
22.12.2017

Interviul a fost publicat în revista CSU Fans Magazin realizată de către fanii baschetului la fiecare meci din Sala Transilvania a echipei BC CSU Sibiu. Aceasta este redactată voluntar de către fanii sibieni și are suportul financiar al Consiliului Local Sibiu prin Primăriei Municipiului Sibiu, fiind finanțată prin Agenda Comunității. Mai multe articole și interviuri pot fi citite în revista CSU Fans Magazin. Toate numerele ale acestei reviste pot fi găsite și online, pe site-ul www.csufans.ro

Reporter: Ce ar trebui să ştie toţi fanii BC CSU SIBIU despre Cornel Cioacătă? Lucruri neştiute până acum de ei.

Ciornel Cioacătă: Sunt un tip foarte ambiţios şi pun foarte mult suflet în tot ceea ce fac, înainte de baschet am practicat 4 ani de karate.

Rep.: Îţi aminteşti primul tău contact cu baschetul?

C.C.: Primul contact cu mingea de baschet l-am avut la vârsta de 14 ani în sala de sport de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu.

Rep.: Cum arată, în opinia ta, jucătorul complet?

C.C.: În opinia mea un jucător ca să fie  complet trebuie să aibă capacitatea de a îndeplini ambele sarcini, de atac şi de apărare. 

Rep.: Care este obiectivul lui Dinamo Bucureşti în acest sezon? Dar obiectivul tău personal?

Rep.: Obiectivul meu personal cât şi cel al lui Dinamo Bucureşti este de a forma un grup cât mai unit pentru a ne salva de la retrogradare.

Rep.: Ce echipe consideri că sunt cele mai puternice din campionat?

C.C.: În opinia mea cele opt echipe aflate pe loc de play off sunt foarte puternice, cu un mic plus pentru Cluj care are un buget mai mare faţă de celelalte echipe.

Rep.: Ce crezi că îi lipseşte campionatului românesc?

C.C.: Cred ca singurul lucru care îi lipseşte este acela de a deveni ligă profesionistă, precum marile campionate din Spania, Italia, Germania, acolo unde investiţia cluburilor este realizată doar din sponsori privaţi.

Rep.: Cum crezi că va fi meciul împotriva celor de la BC CSU SIBIU?

C.C.: Din păcate, pentru noi va fi un meci aproape imposibil de câştigat, dar încercăm să stăm cât mai aproape de echipa Sibiului. 

Rep.: Cine crezi că este cel mai valoros jucător din campionatul românesc şi de ce?

C.C.: În opinia mea, cred că jucătorul celor de la U BT Cluj, Zeljko Sakic, este unul dintre cei mai buni jucători din liga naţională, deoarece face parte din lotul naţional al Croaţiei, şi a trecut prin campionate foarte puternice precum Spania şi Italia.

Rep.: La ce echipă te vezi jucând sezonul următor?

C.C.: Nu m-am gândit ce voi face sezonul următor, sper să îmi îndeplinesc obiectivul alături de Dinamo Bucureşti şi să termin sezonul fără vreo accidentare serioasă.

Rep.: Cum îţi petreci timpul liber?

C.C.: În timpul liber, în afară de baschet, îmi place să particip la diferite activităţi sportive cu prietenii (tenis de câmp sau fotbal), iar atunci când sunt acasă îmi place să urmăresc diverse seriale.

Rep.: Te rog să le transmiţi un mesaj fanilor sibieni.

C.C.: Dragi suporterii sibieni, prin intermediul CSU Fans, vreau să vă urez sărbatori fericite, şi de ce nu...să vă aducă moşul o medalie de campioni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!