Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Pentru noi este o singură opţiune, victoria”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
24.04.2014

Aflându-se în faţa primului tur de play-off, în care vor da piept cu BCM U Piteşti, preşedintele mureşenilor a declarat că echipa sa este pregătită de meciuri şi vor profita de şansele pe care le au.

 Începe un nou campionat, care ţine aproximativ o lună şi jumătate. Echipa care va putea menţine ritmul şi echilibrul va reuşi să meargă mai departe. Încercăm să ne mobilizăm pentru nişte meciuri grele. Piteştiul este o echipă dificilă, după cum aţi văzut şi în cursul campionatului. Respectăm Piteştiul pentru ceea ce a realizat în baschetul românesc, dar pentru noi este o singură opţiune, victoria, chiar dacă şansele sunt egale. Sperăm ca jucătorii să se mobilizeze, sperăm ca toată lumea să fie conectată la joc.

 De asemenea, Cornel Lungu a făcut un apel călduros fanilor din Târgu-Mureş, sperând ca aceştia să se prezinte în număr mare la sală, şi după cum se obişnuieşte în “junglă”, îmbrăcaţi în alb.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!