Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cosby, Rhoads și Milovanovic, trioul care a adus victoria ICIM-ului în fața lui Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.02.2014

     

În derby-ul etapei 21-a din Liga Națională de baschetul feminin, liderul Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut cu scorul 74-62 de ocupanta locului 4, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. În tabăra arădencelor s-au remarcat în mod special Donica Cosby, Jense Rhoads și Suzana Milovanovic, jucătoare care au contribuit decisiv la acest succes.

Americanca Cosby a fost principala marcatoare pentru trupa pregătită de portughezul Jose Araujo. Aceasta a încheiat partida cu 20 de puncte înscrise, 2 recuperări și o pasă decisivă cu 2 intercepții și o minge pierdută. A avut 7/14 la aruncările din interiorul semicercului, 1/4 la aruncările de la mare distanță și 3/5 de  la linia de fault, cifre care au dus la un indice în dreptul eficienței de 10 unități.

Rhoads a izbutit să marcheze 16 puncte în cele 40 e minute petrecute pe parchet, acestea venind în urma a 5 din 14 (35%) de la două puncte, 1/3 (33%) de după linia de 6.75 metri, respectiv 3/4 (75%) de la libere. De asemenea, Rhoads a mai contribuit cu 7 recuperări, 6  pase decisive, 2 intercepții și două mingi pierdute, totul pentru un indice de 17 unități la eficiență.

Ultima jucătoare care a avut o contribuție decisivă la victorie Aradului a fost Suzana Milovanovic. Titularizată de Jose Araujo în urma accidentării lui Destiny Williams, sârboaica a reușit să se impună sub panou împotriva unor adversare directe mai tinere, mai atletice și mai înalte. De remarcat faptul că Milovanovic a jucat toate cele 40 de minute pentru prima dată într-un meci din acest sezon, timp în care a avut 5/8 la aruncările de două puncte, 0/3 la cele de trei puncte și 1/1 la libere pentru un total de 11 puncte. A mai strâns 14 recuperări (record personal), 2 mingii câștigate și una pierdută pentru un total de 20 unități în dreptul eficienței.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!