Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova întâlnește Phonix Galați în etapa a 5-a din Liga Națională

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.10.2016

SCM Universitatea Craiova primește vizita formației Phoenix Galați, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 5 a Ligii Naționale de baschet masculin. Partida este programată vineri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Craiova și va putea fi următiră în direct pe Digisport 4.

Oltenii au la activ 1 victorie și 2 înfrângeri, în vreme ce gălățenii au jucat doar două partide în actuala ediție de cmapionat, ultimele două jocuri ale formației oaspte fiind amânate.

Aceasta va fi cea de a treia dispută oficială dintre cele două combatante, Craiova s-a impus în ambele jocuri din sezonul precedent: 108-94 (Craiova), respectiv 90-62 pe malul Dunării.

Ne așteaptă un meci pe care suntem obligați să îl câștigăm. Toate partidele sunt dificile și trebuie să o luăm pas cu pas. Așteptăm publicul să vină să ne susțină și să obținem o nouă victorie”, a declarat Vladimir Vuksanovic, antrenorul formației craiovene.

La rândul său, americanul Jamar Abrams a vorbit și el despre jocul cu echipa gălățeană. „Vineri sper sa facem un meci și să nu mai repetăm greșelile din partida de la Timișoara. Așteptăm publicul să vină în număr cât mai mare și să ne susțină”, a spus baschetbalistul.

 

 

*foto: Ionuț Greere 

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    D-nu
    Vuksanovic,ne-ati povestit la ultima conferinta de presa,ca managementul a gasit banii pentru a aduce un pivot de meserie(nu foarte scump,ca deh...nu "e" bani),pana la meciul cu Galatiul.Unde e..,ca n-a aparut in peisaj? Of..Of,apa trece,pietrele raman!!!Si cand auzi lume care spune,bravo baieti... mergem inainte,dupa infrangeri rusinoase,ca cea de la Timisoara(Fetele...suntem la baschet profesionist, nu la Daciada lu Patrocle...!!!Acum o sa intrebati ,cine a fost Patrocle..Of..Of!!!

    cu 7 ani în urmă (20.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Vuksanovic
    Pe zi ce trece, si cu fiecare interviu se convinge si mai multa lume ca acest individ este cel mai slab antrenor avut vreodata de Craiova. Omu'este un retardat, nu intelege absolut nimic din ceea ce se intampla cu el si in jurul sau. ce este curios este faptul ca celui mai slab antrnor i s-a reinnoit contractul pe o perioada de 2 ani (bineinteles contract garantat FIBA). Si uite asa ne-am pricopsit cu acest individ, purtator ilegal al unui carnet de antrenor de baschet ca mai sta pe aici (pe bani frumosi) inca 2 ani.
    Se aude si de un paraindarat consistent pe aceasta tema, dar deocamdata nu intreaba nimeni. Cu siguranta va veni momentul cand vor aparea si intrebarile pe acest subiect, si va asigur ca va fi deranj mare la club.
    P.S. - in continuare nu joaca tinerii la Craiova, dar il aducem si il tinem pe banca (sa nu se oboseasca) pe vesnicul tanar si grasunel : LUPUSAVEI. Mai nou ii punem si poza pe facebook ca sa vada micutii baschetbalisti craioveni cum arata un jucator adevarat de baschet. Apropo, de ce il mai tinem daca nu joaca nicio secunda de vreo doua meciuri, si de ce nu jucam cu tinerii ?

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Tineri
      Apropo, care tineri ca a mai ramas doar Damian care are si el 23 de ani. Altii nu prea mai sunt. Ciotlaus a plecat. A,a venit sezonul asta si Solopa....

      cu 7 ani în urmă (21.10.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Vuksanovic
    Eu voiam sa subliniez ca "omu" nu e parolist,sau ca s-a grabit in a face niste afirmatii fara acoperire.Cat despre valoarea lui(cu toate ca nici eu nu-l iubesc prea mult),pana la proba contrarie,anul trecut a terminat cu echipa pe locul 5 sau 6.Mare performanta !!!!!

    cu 7 ani în urmă (21.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!