Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova învinge U BT Cluj după un final de infarct

Ionuț Greere

Ionuț Greere
25.10.2014

90-86
3-1 Fișa meciului 2-2

SCM Universitatea Craiova a câștigat dramatic duelul contra celor de la U Banca Transilvania Cluj cu scorul de 90-86, după o partidă extrem de echilibrată și spectaculoasă. Scorul pe sferturi a fost 26-28, 21-18, 17-18, 26-22.

După trei acte scorul a fost egal , 64-64, iar ultima perioadă a meciul se anunța una nerecomandată cardiacilor. Clujenii au început mai bine și au trecut în cont 4 puncte consecutive grație lui Mandache și Millage. Oltenii nu s-au lăsat și au revenit la conducere după coșul de la distanță a lui Bozovic. Cu patru minute înainte de final, Clujul a fost în avantaj 77-81, însă Vucurovic, cu un coș de la mare distanță și Bozovic, au anulat ecartul oaspeților.  Krstanovic și Vucurovic aruncă sala în aer cu două coșuri consecutive de la distanță, iar aruncarea din interiorul semicercului a lui Hargrove nu  au mai contat decât la statistică.

A fost meciul lui Zoran Krsatnovic, care a totalizat 33 de puncte și 9 recuperări. Milivoje Bozovic a terminat meciul în double-double cu 17 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive, iar Nikola Otovic a adăugat 15 puncte, recuperări și 6 pase decisive.

De partea cealaltă, ardelenii au avut în Mihai Silvășean un shooter de excepție, extrema clujenilor a marcat de la distanță din toate unghiurile. La finalul jocului, internaționalul a totalizat 22 de puncte, 4 recuperări și 1 pasă decisivă. Hargorve cu 17 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, respectiv Millage, 16 puncte  s-au mai evidenșiat din tabăra oaspeților.

Cu această victorie, Craiova ajunge la un bilanț de 3 victorii și o înfrângere, iar U BT Cluj are două victorii și două înfrângeri.

18 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cluj
    Zoki a ramas tot un un mare jucator

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Meci superb facut de Krstanovic, Otovic a fost si el la inaltime si nu in ultimul rand il remarc din nou pe Bozovic, unul din cei mai buni pivoti pe care i-a avut Craiova..

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Bozovic
    Pivot este Krstanovic, adevărat peste ce am visat noi vreodată. Bozovic este extremă (poziția 4), cam ce juca Bureau anul trecut dar mai eficient. De aceea Bureau joaca la 3 și nu prea își găsește ritmul.

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    foarte greu
    Am câstigat meritat, dar sa fim seriosi in toate meciurile am stat in Zoki,iar "vedeta"Bureau nu mai are chef sa joace si avem o rotatie foarte scurta,cel putin pânã o sa avem toti jucatorii valizi.Hai Craiova

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      @ adiro
      E drept, Bureau nu pare în apele lui, dar nu cred că e cazul să-l acuzăm de „vedetism”, e unul dintre cei mai umili jucători. În plus, am bătut o echipă bună, hai să ne bucurăm de victorie. De acord cu tine la faza cu rotația scurtă, avem neapărată nevoie de întăriri (e evident).

      cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    O echipa muncitoare
    Prin jocul pe care-l facem reusim sa punem probleme,suntem artagosi si muncitori insa ma supara cel mai mult precipitarea pe care o avem in aceasta noua formula.Atat cu Kozuv cat si cu "U" am facut greseli copilaresti prin pase gresite (foarte multe), finalizari simple esuate lamentabil (ma refer la Bureau care are prestatii slabe de cand au inceput "oficialele").As dori ca toti jucatorii sa abordeze jocurile cu seriozitate precum Krstanovic,sa fie mai maturi in abordarea jocului si sa-l ajute mai mult pe faza defensiva unde avem probleme la schimbarea adversarilor cat si la blocajele intarziate cand se "trage" de la distanta. Felicitari si mult succes in continuare!Hai Craiova!

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    Bravo Zorane!
    Ai fost imperial...... meci frumos, atmosfera placuta, "noroc" cu albitrii ca au mai dezmortit spectatorii in ultimu'sfert. Hai Craiova!

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Bureau
    Bureau joaca alt post față de ce era obișnuit, din cauza asta nu marchează foarte mult. În schimb joacă mult mai bine în apărare. Hargrove a marcat doar 5 puncte în perioada cât a fost ținut de Bureau.

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Felicitari
    Zoki ne-a tinut in joc si Vucurovic l-a castigat la sfarsit.Felicitari tuturor,caci nu e usor sa joci in 7,contra unei echipe ca cea a Clujului.Hargrove a fost aprope anihilat....,dar tot luam cam multe puncte(deh,banca scurta)!!!Inca o data, felicitari tuturor.
    P.S Mare jucator si om acest Zoran Krstanovic!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    HAI U!
    imi pare rau ca am pierdut...sincer! noroc cualbitrii si cu Zoki care e acelasi jucator pe care il stiam noi suporeterii U-isti! dar, sunteti de tot rasul cum il laudati in vreme ce acum doi ani il huiduiati ca nu are caracter!

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    • SCM "U" Craiova Eugenb:

      cluj
      Albitlii a ținut cu Claiova și a fulat pentru claiova. Hai sictir

      cu 9 ani în urmă (25.10.2014)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      ARbitrii
      E de-nteles frustrarea după o neîmplinire. Am simtit-o și noi sezonul trecut, când eram conduși (și în final învinsi) acasă iar Cuic ne arăta, rânjind, degetul mijlociu. Dar azi nu e cazul să dai vina pe arbitri. Au greșit flagrant în favoarea ambelor tabere, n-au stabilit ei rezultatul. Despre Krstanovic, numai de bine. Ar fi absurd să nu-l lauzi după asemenea prestație, nu crezi? În privința huiduielilor din trecut, nu generaliza. În plus, și alea sunt de înțeles la vremea lor, subiectivismul e o trăsătură umană :).

      cu 9 ani în urmă (26.10.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    meea
    Esti asa de suparata(?),ca generalizezi pe nedrept, facand referire la exprimarea nefericita a vreunuia de acum 2 ani!!!!!
    Si apropo.....Se spune arbitru,nu albitru !!!!!

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Arbitrii si altele
    In primele 3 sferturi so-so ,in sfertul 4 s-au facut de ras cu luarea unor decizii bizare,gen GT data lui Mandic,total aiurea si nesprijinita de Regulament!

    Altfel,Clujul o dezamagire pentru mine si un semn mare de intrebare ,cum cu atatea investitii care se fac acolo nu se reuseste formarea unui GRUP competitiv care sa faca PERFORMANTA!....si anul acesta e o echipa de locurile 5-8,ca si Craiova de-altfel!

    In ceea ce-l priveste pe Krstanovic,e un jucator foarte bun,care ajuta enorm actuala echipa a Craiovei,ce a facut el gresit in trecut s-a sters cu buretele!:))

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    Karsti e unul din jucatorii mei preferati, aici incluzand si caracterul! Dar e si el om! Ma bucur sa il vad jucand bine!
    Zau , se scrie albitrii! pt ca sunt mediocri! gresesc in ambele directii si in prestatia lor in general, nu neaparat in acest meci, ceea ce duce la frustrari ale jucatorilor!
    Nu sunt dezamagita dupa un joc pierdut la limita, am fost dupa cel din cupa, care a fost penibil!
    In rest joaca in nota cu care ne-au obisnuit, un meci bun de tot, unul balbait si unul praf,dar sunt ai nostri! si speram!

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    rotatie
    Echipa buna Craiova dar in 6 nu poti sa o duci prea mult mai ales ca joci si Liga Balcanica.

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Rotatie
    Pentru a avea rotatie mai mare iti trebuie jucatori romani de valoare!....aia sunt foarte rari!.....Clujul are 3:Silva,Mandache si Baciu,dar ei nu nimeresc strainii!!!....la Craiova e invers nimerim strainii ,dar nu avem jucatori romani care sa ajute echipa(exceptie :Dragos Andrei)...asteptam mai mult de la Santa si Petrisor,poate si de la Corneanu!

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    tot ,,ZOKI''
    cum necum am castigat!!!! BRAVO ZOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (27.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!