Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Craiova și Brașov se întâlnesc miercuri în Liga Națională

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.01.2015

SCM CSS Craiova și Olimpia Brașov se întâlnesc miercuri în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova, într-un meci ce contează pentru etapa cu numărul 19 a Ligii Naționale de baschet feminin. Startul partidei este programat la ora 14.00.

Înaintea acestei partide Craiova ocupă locul 12 cu 3 victorii și 15 înfrângeri. Brașovul ocupă poziția a 6 cu 11 victorii și 7 înfrângeri. În ultima etapă echipa antrenată de Paul Nicolae a pierdut la o posesie, 83-81 partida de la Galați contra celor de la Phoenix. Ultimul joc disputat de ardelence în Liga Națională a avut loc în propriul fief și a fost câștigat de fetele lui Dan Calancea cu scorul de 95-46 în fața celor de la Nova Vita Tg. Mureș.

În partida tur Olimpia Brașov a învins cu scorul de 90-39. Carla Bartee, jucătoare care a trecut și prin curtea Craiova a totalizat 12 puncte și 9 recuperări. De la formația olteană cea mia bună jucătoare a fost Irina Moțățățeanu, realizatoare a unui double-double cu 17 puncte și 10 recuperări.

Partida va fi arbitrată de Alexandr u Anica și Andrei Bădilă, comisar al Federației Române de Baschet a fost desemnat Valerian Ioan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!