Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova – Cluj, șocul etapei a patra din Liga Națională

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.10.2014

Liga Națională

Etapa IV

Sâmbătă, 25 octombrie

Sala Polivalentă Craiova/18:45

2-1 Fișa meciului 2-1

Sâmbătă, de la ora 18.45, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la U BT Cluj-Napoca, într-o confruntare din cadrul etapei a 4-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Cele două echipe au aceeași linie de clasament cu două victorii și o înfrângere.

Oltenii vin după partida pierdută în Liga Balcanică, 84-87, în fața macedonenilor de la KK Kozuv. În campionat, băieții lui Mandic  au pierdut la Mediaș, 81-96. Ardelenii au spulberat în etapa precedentă vicecampioana CSM-U Oradea cu scorul de 94-60.

Craiova nu va putea conta pe Uros Vuckurovic și Cătălin Petrișor, ambii accidentați. În schimb, clujenii nu îl pot arunca în luptă pe Sean Barnette, americanul fiind în proces de recuperare după o ruptură musculară.

Partida va fi arbitră de Ciprian Stoica, László Bukuresti și Dragoș Stan. Observatorul partidei a fost desemnat Ion Olaru.

În acest debut de campioat cei mai eficienți jucători din cele două tabere sunt Zoran Krstanovic cu 21 puncte pe meci, respectiv Darius Hargrove cu 16,7 puncte pe meci

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oaspeților, care s-au impus în 11 partide din cele 14 întâlniri disputate. Clujenii s-au impus în ambele partide din sezonul precedent. 87-86, la Craiova,  după o repriză de prelungiri și 96-86 în Sala "Horia Demian".

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    nume
    Cred că vă referiti la Uros Velickovic când vorbiți de indisponibili.

    cu 9 ani în urmă (25.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!