Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova a fost ingenuncheată în propria arenă

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.12.2014

Steaua CSM București s-a impus în această seară, în deplasare, împotriva formației SCM Universitatea Craiova cu scorul de 99-83, într-o confruntare din etapa cu numărul 11, penultima a turului Ligii Naționale de baschet masculin. Scorul pe sferturi a fost 24-23, 23-18, 30-16, 22-26.

Oltenii au ajuns la un bilanț de 4-7, iar steliștii au 10-1 la general.

Meciul a început echilibrat, cu ambele echipe la conducerea partidei și cu o diferență doar  de 6 puncte la pauza mare, 47-41. Prima parte din a doua repriză a stabilit practic câștigătoarea,  pe care elevii lui Bavcevic au câștigat-o într-o manieră categorică. Craiovenii au mai redus din diferență în ultimele 10 minute, insuficient pentru a pune în pericol victoria oaspeților.

De la SCM U, Zoran Krstanovic a totalizat 27 de puncte și 6 recuperări, fiind urmat de Travis Bureau cu 11 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. La primul meci în fața proprilor suporteri, noua achiziție a oltenilor, Marko Boltic a terminat jocul cu 10 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive. Din punct de vedere statistic, craiovenii au avut procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 26 % la aruncările de distanță și 93 % la linia de pedeapsă cu 26 marcate din 28 primite.

Pentru  Steaua, Travis Watson a terminat meciul în double-double cu 13 puncte, 12 puncte și 2 pase decisive. Tot în double-double s-a aflat și Wilburn Armis cu 12 puncte și 11 recuperări. Statistic, Steaua a avut medii de 56 % la aruncările din interiorul semicercului, 44 % (7/16) la aruncările din afara semicercului și 73% de la linia de libere.

În ultima etapă a turului Craiova va juca la Timișoara cu Timba, Iar Steaua va primi vizita celor de la BCMU Pitești.

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Toma
    Toma si-a dat demisia dar a uitat sa ii i-a cu el pe toti neavenitii cu pe care i-a adus. Bre Tomita daca tot ai facut juma'de treaba, de ce nu i-ai trimis acasa si pe cei care nu au ce cauta intr-o echipa de baschet. Si apropo ne-ai lasat pe cap si cu LIGA Balcanica, alta "afacere" ce miroase de la o posta....

    cu 9 ani în urmă (21.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!