Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „În playoff lucrurile sunt atât de complicate încât nu știu la ce să mă aștept”

David Istrate

David Istrate
27.04.2019

Sâmbătă, 27 aprilie, Arena Antonio Alexe va găzdui cel de-al doilea joc dintre CSM CSU Oradea și BCM U FC Argeș Pitești. Prima partidă a fost câștigată de gazde la o diferență de patru puncte, scor 81-77.

La conferința de presă organizată la finalul primei confruntări, Cristian Achim a fost rugat să prefațeze cea de-a doua întâlnire cu formația din Trivale. Acesta s-a ferit să ofere o predicție, declarând că se poate întâmpla orice atunci când joacă două echipe apropiate valoric.

În playoff lucrurile sunt atât de complicate încât nu știu la ce să mă aștept. Putem să exemplificăm din orice competiție doriți. Niciodată nu se poate ști cum reacționează echipele de la un meci la altul. Sunt atâtea exemple de tot felul încât e imposibil de prevăzut ce se va întâmpla. Mă refer la dueluri între două echipe apropiate valoric, așa cum suntem noi și Pitești. Am văzut cu toții ce s-a întâmplat în Euroligă, între Fenerbahce și Zalgiris sau între Efes și Barcelona. Lucrurile sunt extreme de complicate și nu e timp de relaxare. Aici e care pe care din prima până în ultima secundă. Nu există relaxare. Nu pot să fac nicio predicție. Dacă în Euroligă lucrurile sunt atât de complicate, este firesc ca la nivelul nostru să fie și mai complicate.”, conform site-ului oficial al clubului bihorean

În meciul de joi a evoluat și Sean Barnette, jucător ce în 10 minute a adunat 2 puncte și 3 recuperări. Întrebat despre baschetbalistul american, Cristian Achim a declarat următoarele:

Ne bucurăm cu toții pentru el. Sper să găsesc minutele pe care să i le acord. Sper să-și intre în ritm. E normal ca acum să nu fie ieșit din comun de bun, dar cu siguranță va fi tot mai bine.”

Următoarea confruntare dintre CSM CSU Oradea și BCM U FC Argeș Pitești va avea loc azi, 27 aprilie, de la ora 18:00, fiind transmisă pe Digisport de-abia de la ora 21:00.

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!