Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Încep să ne recunosc după acest meci”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.11.2018

cristian achim oradea sibiu

CSM CSU Oradea a trecut de CSU Sibiu, în etapa a cincea a LNBM, scor 78-68.

Antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, a vorbit la conferința de după meci de importanța acestei victorii. El s-a arătat extrem de mulțumit de prestația elevilor săi, de prestația lui Sean Denison și a lui Giordan Watson, dar și despre arbitraj:

“Consider că este cel mai bun meci pentru echipa noastră în acest sezon competițional. Aici includ și meciul cu Sakarya de la mijlocul acestei săptămâni. Am început să funcționăm ca o echipă, atât în atac, cât și în apărare. Firește avem în continuare de lucrat și de îmbunătățit, însă încep să ne recunosc după acest meci.

Mi-a plăcut foarte tare efortul depus, viteza în care am jucat. Se vede că am intrat într-o formă sportivă corectă. Se vede și că revenirea lui Denison este un mare punct pozitiv pentru noi. Prin revenirea lui suntem mai atletici, mai mari, mai fizici. Din punct de vedere colectiv a fost cel mai bun joc din acest început de sezon pentru echipa noastră.

A fost primul meci în care am jucat puțin zonă, aproape de ceea ce ne dorim noi. Giordan Watson este tot mai bun și se apropie de acel jucător pe care îl știam. Kris (n.r. Richard) și Pasalic au fost foarte productivi. Fiecare începe să se familiarizeze cu rolul său în echipă. Ceea ce este foarte bine. Denison a jucat un pic mai mult decât ar fi indicat pentru condiția lui, dar acum nu mai am ce să fac. Era obligatoriu să câștigăm acest meci.

Aș vrea să remarc arbitrajul. A fost impecabil. Nu poate să spună nimeni nimic. Mă bucur că în sfârșit jucătorii ambelor echipe nu mai sunt frustrați. I-am felicitat la finalul meciului pe cei trei arbitri și o fac și acum în public. S-a putut juca baschet normal”, a spus Achim, potrivit site-ului oficial al clubului orădean.

După acest meci, pentru Oradea urmează o deplasare dificilă, cu Wurzburg, în grupele FIBA Europe Cup, pentru ca apoi bihorenii să primească vizita celor de la U-BT Cluj.

*foto:  Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!