Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: ”A fost un meci disputat de noi în condiții speciale”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
01.02.2019

CSM Oradea a suferit o înfrângere pe teren propriu la o diferență de 14 puncte, scor 83-69, după un meci în care a fost  dominate din sfertul secund.

Prezent la conferința de presă de după meci, Cristian Achim a declarat că, ”felicit echipa din Sibiu. A fost un meci disputat de noi în condiții speciale. Echipa din Sibiu și-a făcut treaba foarte bine, lucru pentru care merită felicitată. Băieții noștri au luptat, au dat tot ce au putut din ei. Am avut patru jucători cu peste 32 de minute, trei dintre ei la 35 sau mai mult, ceea ce în mod obișnuit nu se întâmplă în echipa noastră. Sperăm că lucrurile se vor regla cât de curând în echipa noastră pentru a putea lupta în condiții egale cu adversarii noștri.”

Suntem într-o situație foarte grea. Inclusiv cu Zekovic, care prin îmbolnăvire nu a putut să ne ajute într-un moment foarte greu”, a adăugat tehnicianul bihorenilor despre absența lui Dragan Zekovic de la partida contra CSU Sibiu.

Astfel, CSM Oradea adună a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, după cea contra SCM Timișoara, ajungând la un total de 10 victorii și 7 înfrângeri.

Pentru bihoreni urmează partida din deplasare cu U-BT Cluj Napoca, contând pentru etapa a patra din Grupa Roșie.

*foto: Robi Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!