Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Această victorie este indiscutabil o victorie, dar atât”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.05.2018

cristian achim oradea pitesti

CSM CSU Oradea s-a răzbunat pe BCM U Pitești după înfrângerea din primul meci și a trecut en fanfare de argeșeni în meciul doi al serie de playoff, scor 88-58.

Victoria categorică nu l-a impresionat în mod deosebit pe antrenorul Cristian Achim, care nu vede echipa lui drept favorită când seria se va muta la Pitești:

“Nu s-au schimbat foarte multe din punctul meu de vedere. Este 1-1 și atât. Această victorie este indiscutabil o victorie, dar atât. Bineînțeles că dacă plecam de aici cu 0-2 era greu spre imposibil să mai răsturnăm situația, astfel încât e important că am câștigat. Însă această serie se termină când o echipă obține trei victorii.

Probabil că am fost puțin apăsați în aceste meciuri de faptul că jucăm pe teren propriu și suntem obligați să câștigăm. Se întâmplă că acest lucru să aibă un efect nedorit de noi, însă mă bucur de intensitatea cu care am jucat. Nu am mai fost surprinși deloc de apărarea lor. Însă cheia cred eu că a fost intensitatea cu care am jucat.

Meciul 2 a semănat cu primul prin prisma desfășurării sale. Mă refer la faptul că Piteștiul a marcat câte 40 de puncte în prima repriză de fiecare dată. Apoi a marcat 26 în primul meci, iar azi a înscris mai puțin de atât. Diferența a fost între felul în care am jucat noi în atac.

Consider că nu suntem într-o postură de favoriți sau de outsideri. Scorul este egal în acest moment, 1-1. Din punctul meu de vedere se poate întâmpla orice în continuare. Am mai spus-o, Pitești este o echipă bună spre foarte bună”, a spus Achim la conferința de presă, potrivit site-ului oficial al clubului orădean.

După această partidă, scorul general al seriei este 1-1. Acum sfertul de finală se mută la Pitești, pentru meciurile 3 și 4. Meciul trei se joacă miercuri, 9 mai, în Sala Trivale.

Cristian Achim a împlinit în ziua partidei cu BCM U Pitești vârsta de 48 de ani. Cu această ocazie, redacția totalbaschet.ro îi urează tehnicianului bihorenilor un sincer și călduros „La mulți ani!”

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!