Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Aveam așteptări de la acest meci în condițiile în care am fost pentru prima dată împotriva lui U-BT Cluj în formulă completă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.01.2019

CSM CSU Oradea a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren străin. Formația bihoreană a cedat clar pe terenul lui U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 93-78, într-o partidă dominată de gazde la un capăt la celălalt.

La finalul partidei, antrenorul Cristian Achim a vorbit despre acest eșec, citat fiind de site-ul oficial al grupării bihorene:

“Am pierdut la o diferență de 15 puncte. Puteau fi mai multe sau mai puține, cert este că echipa din Cluj a dominat pe tot parcursul jocului. Eu cred că a contat și lipsa de agresivitate din jocul nostru, însă este limpede că gazdele din această seară au marcat foarte bine de la distanță. Aveam așteptări de la acest meci în condițiile în care am fost pentru prima dată împotriva lui U-BT Cluj în formulă completă în acest sezon. În urma ultimelor jocuri este limpede că avem foarte mult de lucru. Felicit echipa învingătoare și urez mult succes în continuare echipei clujene.”

În urma înfrângerii de pe terenul lui U BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea are 8 victorii și 5 înfrângeri și va rămâne în spatele clujenilor în clasament după prima parte a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Avem foarte mult de lucru.
    Da. Până acum ce mă făcut? Siesta? Bravo.

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Rectificare.
    ce am făcut?

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    • CSM CSU Oradea Black_Mamba:

      .
      Am adormit vigilenta adversarilor! :)

      cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Fără supărare dar în afara de Richards și pivotul sârb nu vad nici o confirmare la Oradea, Watson mi se pare total ieșit din forma....

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Oradea
    Nu va ghidați după un meci. Pana la meciul cu Sibiu, Oradea era în forma. Sunt acolo destui jucători de valoare, care, puși în ordine de Achim, vor readuce Oradea în lupta pt titlu. Nu uitați, nici n-a început 1-6.

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!