Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „ Este o victorie importantă, care ne pune într-o postură care ne permite să ne dorim și să sperăm la mai mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.03.2017

CSM CSU Oradea a ajuns la trei victorii consecutive în Top 6, după ce a învins în deplasare pe BCM U Pitești cu scorul de 86-76. La finalul partidei Cristian Achim, antrenorul formației bihorene, a vorbit despre acest joc. Tehnicianul este mulțumit de această victorie și spune că de acum formația sa își poate dori mai mult în clasament:

Un meci foarte important. Am rostit toată săptămâna că este un meci aproape capital pentru noi. Ne-am concentrat mai mult asupra acestui meci decâtcelui cu Steaua din etapa anterioară. Motivul principal este legat de faptul că suntem în luptă directă, dar și pentru felul în care am pierdut la precedenta noastră vizită la Pitești. Altele au fost condițiile atunci, dar ideea este că am pierdut fără drept de apel la precedenta vizită aici.

Jocul a fost echilibrat și deschis oricărui rezultat până la capăt. Noi am condus permanent și am lăsat impresia că avem superioritate, dar nu am simțit niciun moment că vom fi feriți de emoții. Dovadă în acest sens este modul în care de la 15 puncte, diferența a scăzut la doar 5 fără să ne dăm seama. În prima repriză nu am reușit să oprim pick-ul pe centru și am primit cam multe coșuri de trei puncte. În repriza a 2-a am reușit să rezolvăm doar parțial această problemă.

Barnette nu este la potențialul său maxim. Mă bucur că este pe teren, deoarece este un jucător extrem de important. De asemenea, mă bucur de prezența lui Franklin, care ne aduce o oarecare liniște.

Este o victorie importantă, care ne pune într-o postură care ne permite să ne dorim și să sperăm la mai mult. Fără îndoială ne gândim la următorul meci, cu Sibiu, care este la fel de important precum cel de la Pitești.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!