Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Eu am văzut Timişoara între primele şase de la începutul sezonului”

Dan Oancia

Dan Oancia
02.02.2017

Meci de infarct la Timişoara, acolo unde campioana de la CSM Oradea a încercat să le oprească „leilor” din Banat seria excelentă de pe teren propriu. Însă gazdele, care au beneficiat şi de avantajul terenului propriu, au câştigat disputa dusă pe muchie de cuţit, după două reprize de prelungiri, cum altcumva decât la un singur punct diferenţă, scor final 85-84.

La finalul confruntării, antrenorul trupei din Bihor a ţinut în primul rând să-şi felicite adversarii, în frunte cu antrenorul Tudor Costescu.

 „Vreau să felicit echipa adversă, care a făcut un meci foarte bun, cu precădere după pauză. Felicitări lui Tudor Costescu, un coleg şi un prieten foarte bun”, a specificat Cristian Achim, antrenorul Oradiei. În ceea ce priveşte jocul echipei sale, tehnicianul oaspeţilor de ieri a fost mulţumit de evoluţia din prima parte, însă nu a putut să treacă neobservată lipsa de şansă. „Noi am făcut un job bun, mai ales în prima parte. Ulterior am fost în imposibilitate să jucăm ceea ce am fi dorit. În plus, eu cred că am avut şi ghinion la ultimele faze de joc, însă şi acest aspect face parte din baschet. Aceste lucruri nu ştirbesc cu nimic victoria Timişoarei”, a declarat Cristian Achim. 

În ceea ce priveşte echipa Timişoarei, tehnicianul bihorenilor a menţionat că se aştepta la o astfel de evoluţie în sezonul competiţional. „Eu am văzut Timişoara între primele şase de la începutul sezonului. Alcătuiesc o echipă redutabilă, au jucători de mare valore şi chiar uneori se întâmplă ca o echipă realmente bună să nu aibă rezultate, pentru Timişoara nu a fost cazul. Eu văd Timişoara luptându-se pentru o medalie”, a spus, în încheiere, Cristian Achim.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Ce-i prea mult, strica...
    Cu riscul de a-mi lua minusuri de la cei mai ingrijorati / nemultumiti / (si alte energii negative de acest gen) dintre fanii "Leilor rosii", incerc sa revin la optimismul obisnuit cu un :) ( initial am intentionat sa postez acest :) la stirea aparuta imediat dupa meci dar mi-am luat o "maciuca", cu revenirea lui Rade....dar in curtea prietenilor de la Mures...) Deci :

    Am sugerat, la un moment dat, posibililor cititori ai acestui forum din rindul Staff-ului CSM, incercarea de a coopta in rindul sponsorilor echipei si a "Farmacia inimii...." si asa avem deja vreo 3 tramvaie moderne ambalate in Catena.
    Macar pentru a sustine fanii, cu niscaiva boabe distribuite gratis, la intrare, sa fie la nevoie....cand asista la finaluri de genul celui din meciul de la Timisoara.
    Cu atat mai mult cu cit baietii nostri parca incep sa capate notorietate in acest gen de meciuri...

    Referitor la faptul ca am pierdut la limita, vina apartine exclusiv CSM-ului......ala de la Ploiesti...exclusiv
    "Leii rosii" sunt setati sa intre in arena din 2 in 3 zile, sa traga, sa galopeze la greu, pe parchet, intre "check-in" - uri, bude de benzinarii, fast-food-uri unde se scrie ba chirilic, ba greceste, ba latin, ba cu sedila, ba cu trema (umlaut), ba fara, fugi pe scari, tusti in lift, ba fa-te valiza, ba dasfa-te...
    ..totul condimentat cu antrenamente: ...aia de pe scaunele din spate repetati schemele de aparare, aia de pe scaunele din fata repetati schemele de atac...va fac Serban si Robby loc...Milan, tu da-te mai asa sa incerce si aruncari de 3 si libere...numa nu dati in sofer / stewardeza...
    Din cauza retragerii din LNBM a CSM Ploiesti baietii nostri realmente s-au intoxicat....cu odihna....
    5/6 zile de stat pe acasa?!....la CSM Oradea !?...Ati bolunzit ?!...
    Noa, noa....ce-i prea mult, strica.
    Hai CSM ! Hai Leii rosii !

    cu 7 ani în urmă (02.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!