Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă bucură foarte mult acest șir de rezultate”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2017

CSM CSU Oradea se apropie cu pași repezi de locurile fruntașe din Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana României a învins în ultima etapă pe CSU Sibiu cu scorul de 84-72 și a ajuns la patru victorii consecutive. Formația lui Cristian Achim a ajuns la o victorie în spatele Sibiului și a Stelei, ocupantele locurilor 2 și 3 în clasament.

După victoria cu formația sibiană, tehnicianul orădenilor s-a declarat extrem de mulțumit de seria victorioasă înregistrată de echipa sa.  Cristian Achim spune că diferența în meciul cu Sibiul s-a făcut în sfertul trei și în același timp el a încercat să împartă timpul de joc al elevilor săi:

„O victorie dorită foarte tare. Este a 4-a victorie consecutivă și ceea ce după înfrângerea cu Clujul din prima etapă a TOP 6 părea puțin probabil, iată că am reușit să obținem o serie de patru victorii. Mă bucură foarte mult acest șir de rezultate. Am ajuns la o victorie de Sibiu și Steaua. Este îmbucurător și evident ne continuăm cursa de urmărire.

Nu am intrat în meci așa cum mi-am dorit. Însă e cumva de înțeles, deoarece acest ritm cu jocuri la fiecare trei zile noi îl ducem de la începutul sezonului. Poate că am avut cu toții impresia că dacă am învins la Timișoara și Pitești, respectiv pe Steaua acasă, meciul cu Sibiul va fi mai ușor. Le-am spus băieților la pauză că simpla nostră prezență pe parchet nu va rezolva meciul. Mai ales că am întâlnit echipa clasată pe locul 3.

În sfertul al 3-lea am făcut o diferență importantă. E posibil ca diferența de puncte să conteze. Avem 2-1 la general cu Sibiul și nu putem să știm ce se va întâmpla în ultimele etape. Poate coșaverajul meciurilor directe va conta. Acest lucru este posibil.

Am încercat, cât de cât, să împart minutele. Cu excepția lui Franklin nimeni cu a avut mai mult de 25 minute în acest meci. Ceea ce e foarte bine.

Urmează deplasarea de la Cluj, după care la distanță de două zile primim vizita Timișoarei. Așadar, vom avea o singură zi pentru a pregăti următorul meci de pe teren propriu. Adversarul va avea o zi în plus.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!