Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu avem voie să ne întoarcem altfel decât victorioși de la Galați”

David Istrate

David Istrate
12.01.2018

cristi achim csm csu oradea poli iasi

Cristian Achim, antrenorul principal al lui CSM CSU Oradea a vorbit despre duelul cu CS Politehnica Iași din etapa a XIV-a a LNBM, despre problemele de omologare ale sălii din Iași și despre obiectivele echipei.

Tehnicianul bihorenilor a explicat motivul jucării acestei partide la Galați, arătându-se ușor deranjat de această situație.

„Vom întâlni Politehnica Iași, la Galați. Este o situație creată de problema cu sala neomologată de la Iași. După cum se știe, această echipă a jucat întreg turul în deplasare, însă nici până acum nu s-a rezolvat problema sălii de la Iași. Ni s-a propus amânarea meciului, lucru cu care nu am fost de acord, întrucât asta ar fi însemnat să avem o perioadă de două săptămâni fără meci. În aceste condiții s-a ales varianta disputării meciului pe teren neutru. Ei sunt gazde și au ales locul de disputare al meciului. Așadar, mergem la Galați pentru acest meci”, a declarat Cristian Achim, conform site-ului oficial al clubului orădean.

De asemenea, antrenorul alb-roșilor a declarat că obiectivul acestui meci este victoria echipei sale, cu toate că adversara este una interesantă.

„Nu avem voie să ne întoarcem altfel decât victorioși de la Galați. Știu că se va spune despre acest meci că este ușor. Nu este deloc așa, deoarece echipa din Iași dispune de câțiva jucători foarte interesanți. Eu am văzut această echipă și chiar dacă are o singură victorie, vorbim despre un adversar incomod. Însă așa cum am spus, noi nu avem altă variantă decât victoria în acest meci.”

Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 18:00, în sala Dunărea din Galați.

*foto: Roby Boroş 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!