Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim:„ Nu va fi ușor, deoarece Piteștiul este o echipă redutabilă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2017

Etapa a 4-a din cadrul fazei secunde a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează în Trivale, cu începere de la ora 18:45, partida dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea.

Antrenorul campioanei, Cristian Achim, a vorbit despre partida cu argeșenii chiar după succesul din etapa precedentă. Tehnicianul se așteaptă la o partidă dificilă la Pitești și speră ca elevii săi să nu repete greșelile din prima fază a campionatului, atunci când orădenii erau învinși într-o manieră destul de clară:

„Avem nevoie de victorie în următoarele două meciuri pentru a fi în grafic în ceea ce privește obiectivul nostru pentru TOP 6. Este un meci extrem de important. Vreau să le amintesc jucătorilor mei maniera în care am pierdut acolo. Chiar dacă la un moment dat am revenit. E adevărat că atunci eram în alte condiții, dar acum sper că vom juca mai bine și îmi doresc o victorie. Nu va fi ușor, deoarece Piteștiul este o echipă redutabilă, cu atât mai puternică pe teren propriu. Nu este un meci decisiv. Nimic nu e decisiv până la startul playoff-ului”, a declarat Cristian Achim. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!