Stiri

Cristian Achim: „O să încercăm să ne autodepășim. Mergem să câștigăm în Germania”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.11.2018

cristian achim oradea

CSM CSU Oradea va avea parte de o deplasare dificilă în etapa a patra din faza grupelor FIBA Europe Cup, pe terenul celor de la s.Oliver Wurzburg.

Antrenorul lui CSM CSU Oradea, Cristian Achim, a vorbit despre meciul de pe terenul nemților, la finalul partidei câștigate cu CSU Sibiu:

„Este o deplasare foarte dificilă. Am spus încă din meciul tur, de la Oradea, că echipa din Würzburg vine din alt baschet. E un alt nivel, alt sistem, un campionat mult mai puternic decât al nostru. Din păcate, noi nu putem să ne comparăm cu Würzburg din niciun punct de vedere. Asta nu înseamnă însă că nu vom încerca să ne autodepășim și, de ce nu, să obținem victoria. Nu este imposibil, chiar dacă gazdele pornesc cu prima șansă.”

Achim este aproape sigur că o victorie cu Wurzburg le-ar putea aduce calificarea în faza următoare:

„Opinez că o victorie în Germania, urmată de una cu Leiden pe teren propriu, ne pot asigura calificarea din grupă, în faza următoare. Cam acesta estre calculul. Mergem să jucăm și să câștigăm la Würzburg.”

Partida dintre s.Oliver Wurzburg și CSM CSU Oradea se joacă în această seară, de la ora 21:00. Meciul este transmis în format live stream pe youtube.

*foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    CSM.
    Așa să fie. Amin.

    cu 5 ani în urmă (07.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!