Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim despre situația lui Vaidas Kariniauskas: „Îmi doresc din tot sufletul ca acest lucru să nu fie adevărat.”

David Istrate

David Istrate
01.02.2019

În ultima etapă, CSM CSU Oradea a cedat pe teren propriu în fața liderului LNBM, BC CSU Sibiu, cu scorul de 69-83. Formația din vestul țării se află într-o situație delicată, mai mulți jucători străini părăsind-o de-a lungul acestui sezon. Unul dintre ei este Vaidas Kariniauskas, care reîntors în Lituania, a fost acuzat de implicare în pariurile sportive.

La conferința de presă, Cristian Achim a fost rugat să își spună părerea în legătură cu acest subiect.

Mă surprinde ce am auzit. Nu cunosc detalii și sper că nimic din acuzele care i se aduc nu este real. În schimb, dacă așa ceva este real, îmi pare foarte rău pentru el, dar este de neaccepta. Acesta este un stigmat pe care îl va purta toată viața. Repet, dacă acuzațiile sunt reale. Sper să se dovedească faptul că nu a fost implicat în așa ceva. Firește orice meci slab al lui de acum încolo va ridica semne de întrebare, dar îmi doresc din tot sufletul ca acest lucru să nu fie adevărat.”, conform site-ului oficial al clubului orădean.

Conform presei lituaniene, conducerea lui Lietkabelis l-a acuzat pe Vaidas Kariniauskas că ar fi fost implicat într-un scandal de pariuri alături de un bun prieten al său. Fostul baschetbalist al Clujului și al Oradiei a negat însă implicarea sa, declarând:

Nu sunt îngrijorat în legătură cu această situație. Chiar și după cum apare în presă, nu există dovezi obiective, doar multe speculații. Nu știu de ce acești oameni au răspândit informația. Poate cineva nu mă place. Este ciudat pentru mine că toate acestea s-au întâmplat după ce Joans Vainauskas m-a adus la echipă și după ce John a dispărut, a apărut toată această situație. Nu am făcut așa ceva în trecut și nici în acest an cât am fost la Lietkabelis. Mereu am marcat între 7 și 13 puncte. A venit un singur meci în care nu am marcat la fel. Nu vreau să spun că nu am jucat bine. Vom urmări cursul procesului, ceea ce instanța va decide. Pentru mine este un mare șoc și o surpriză. Nu am cuvinte. Abia acum am realizat cum e să fii acuzat în mod nejustificat de oameni. Nu sunt implicat în această problemă și sper că totul se va încheie cât mai repede.”

Rămâne de văzut în următoarea perioadă cum se va finaliza acest caz.

*foto: Facebook - CSM Oradea

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Cristi vs Dan
    Interesant cum pe celălalt site (orădean) nu apare declarația lui Achim ci doar a lui Fleseriu, iar aici vice versa.

    cu 5 ani în urmă (01.02.2019) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @ajax
    Fleseriu intra maine de la 9 dimineata, preluare de la 24secunde. Nicio conspiratie aici. :)))

    cu 5 ani în urmă (01.02.2019)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :))
      Să - l lăsăm să ajungă la Sibiu.

      cu 5 ani în urmă (01.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!