Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Mergem la Sibiu să arătăm că putem să luptăm de la egal la egal cu orice echipă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.03.2019

SCM Timișoara întâlnește astăzi, în deplasare, liderul BC CSU Sibiu, într-un meci din prima etapă a returului din Grupa Roșie a LNBM. Antrenorul timișorenilor, Cristian Bota, a lăudat formația adversă și publicul acesteia, dar a vorbit și despre starea bună de spirit din echipa pe care o conduce.

„Am avut o săptămână foarte intensă în pregătire. Avem o stare de spirit bună, ceea ce ne dă încredere pentru meciurile care vor urma, în campionat și în cupă. Mergem la Sibiu să arătăm că putem să luptăm de la egal la egal cu orice echipă din acest campionat, dar nu ne va fi ușor pentru că întâlnim liderul campionatului, o echipă foarte atletică și spectaculoasă, cu un public minunat care dă o energie pozitivă echipei”, a declarat Cristian Bota pentru site-ul oficial al formației timișorene.

Sibienii sunt neînvinși acasă în această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 9 victorii dintre care 2 în faza a adoua a campionatului. Timișorenii au un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri în deplasare, 1/1 în Grupa Roșie.

Gazdele de astăzi au câștigat primele două confruntări cu alb-violeții din acest sezon, în timp ce bănățenii s-au impus în ultima. În prima fază a campionatului sibienii s-au impus cu 90-78 la Sala Transilvania și 99-87 la Timișoara. În prima etapă din faza a doua, victoria le-a revenit elevilor lui Cristian Bota, 86-79 pe propriul teren, în luna ianuarie.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și SCM Timișoara se dispută astăzi, de la ora 17:15, la Sala Transilvania. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!