Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Sunt unele probleme legate de motivarea jucătorilor după îndeplinirea obiectivului”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.01.2019

SCM Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, pe terenul ocupantei locului 3 înaintea ultimei etape din  prima fază a sezonului regulat. Antrenorul timișorenilor, Cristian Bota, a lăudat SCM U Craiova și speră să rezolve problemele legate de motivarea jucătorilor proprii.

„Întâlnim o formație a Craiovei care îmbină experiența jucătorilor valoroși cu elanul celor tineri, echipă care este surpriza plăcută a campionatului. În ceea ce ne privește pe noi, după îndeplinirea obiectivului, calificarea în Top 6, sunt unele probleme legate de motivarea jucătorilor, dar sper să se rezolve până la ora meciului”, a declarat Cristian Bota pentru pagina de facebook a echipei timișorene.

Alb-violeții au obținut în etapa precedentă calificarea în Grupa Roșie din a doua fază a campionatului, după înfrângerea Stelei cu BC CSU Sibiu. SCM Timișoara s-a impus după două zile pe terenul celeilalte echipe din capitală, Dinamo Știința, cu 87-85, reușind a doua victorie consecutivă în deplasare. Dacă bănățenii au două succese pe terenuri străine, adversarii de astăzi au un parcurs perfect pe propriul teren în această ediție de campionat, cu 6 victorii din 6 meciuri.

Cele două echipe sunt despărțite de patru puncte în clasament, cu oltenii pe locul trei și bănățenii pe 6. Partida dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara se dispută astăzi la Polivalenta craioveană. Meciul va fi transmis în direct pe FRB TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!