Stiri Juniori U20 Masculin

Cristian Bota (antrenor BC Timișoara): ”Sper să putem aduce o medalie”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
24.04.2013

Cristian Bota, antrenorul echipei de Liga a II-a a Timișoarei, speră ca formația sa să ocupe un loc pe podium la această categorie de vârstă. Într-o declarație acordată bctimisoara.ro, Bota spune că terenul propriu va fi un avantaj în condițiile unui turneu foarte puternic.

Avem avantajul terenului propriu, dar în acelaşi timp suferim din pricina accidentării lui Casian Todorov. Zilele acestea am apucat să ne antrenăm în formulă completă şi sper ca băieţii să fie motivaţi şi să putem aduce o medalie. Ploieştiul, Dinamo şi Craiova sunt adversari foarte puternici, nici Mureşul nu este de neglijat, deci va fi un turneu puternica declarat Cristian Bota pentru sursa citată.

Turneul final al Ligii a II-a masculin va dubuta vineri, 26 aprilie. La startul său se vor alinia BC Timișoara, CSU Ploiești, Dinamo București, CSU Atlassib Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Kevin :

    Costin Marinescu
    Nu-i asa ca lipseste o echipa din cele enumerate de dvs? Daca ne uitam putin in interviu vedem si numele echipei care nu se regaseste la finalul articolului dvs. Sunt 6 echipe calificate la turneul final de la Timisoara nu 5.

    cu 10 ani în urmă (24.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!