Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota vine în locul lui Miodrag Perisic, pe banca lui SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
06.12.2018

cristian bota antrenor timisoara baschet

Cristian Bota va prelua oficial SCM Timișoara, după ce clubul de pe malul Begăi a renunțat la serviciile lui Miodrag Perisic.

Bota va prelua imediat funcția de antrenor principal și va fi la conducerea echipei la meciul din etapa următoare, împotriva celor de la U-BT Cluj:

”Cristian Bota este de mulți ani în club și cunoaște bine jucătorii. Are experiență ca antrenor, a fost vreme îndelungată antrenor secund, alături de nume importante. În acest moment, echipa are de nevoie de Cristi în primul rând pentru atmosferă. În ultimul timp, atmosfera a fost încordată și sunt convins că el poate rezolva și această problemă", a declarat Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet a SCM Timișoara.

Cristian Bota a mai antrenat o dată Timișoara (în perioada în care se chema „BC SCM”) în ianuarie 2017, înainte ca la club să ajungă Tudor Costescu. În acel mandat de „interimar”, Bota a reușit o victorie și o înfrângere, 86-82 cu CSA Steaua și 73-94 cu BCM U Pitești.

După 8 runde, SCM Timișoara are 2 victorii și 6 înfrângeri. Următoarea partidă, care se va juca la BTarena din Cluj-Napoca, va avea loc luni, 10 decembrie, de la ora 18:00.

*foto: sport9.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!