Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Crăciun: "Împotriva Clujului am trăit împliniri și dezamăgiri"

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2013

Una din cele mai interesante încleștări ale etapei a patra din Liga Națională are loc sâmbătă, la Sala "Transilvania" din Sibiu, gazdele de la CSU se duelându-se cu "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca, în așa numitul "Derby al Ardealului".

Tensionata întâlnire debutează la ora 20:00, iar Cristian Crăciun spune că echipa sa nu își permite să fie din nou înfrântă pe teren propriu. Căpitanul "galben-albaștrilor" prevede o confruntare atractivă împotriva rivalilor clujeni, experimentatul baschetbalist fiind sigur că trupa lui Miodrag Perisic se va autodepăși în actuala stagiune.

Cum ai descrie disputa de la Târgu-Jiu și cât de importantă este victorie repurtată pentru voi?

Partida de la Rovinari a decurs exact cum ne-am așteptat. Ei practică un baschet rapid și se bazează mult pe calitățile individuale ale jucătorilor. Am profitat de câteva greșeli ale lor și mă bucur că am câștigat.

Ce s-a schimbat în evoluțiile lui CSU față de etapele precedente?

Cred că am avut o rotație mai bună și ne-am implicat mai mult cu toții.

Urmează etapa cu "U"-BT Mobitelco. Ce ne poți spune despre jocul de sâmbătă?

Cu cei de la Cluj am trăit împliniri și dezamăgiri. Este declarat un derby deoarece tot timpul au fost meciuri de calitate și spectaculoase. Sper să câștigăm sâmbătă, jucăm acasă și nu mai putem pierde dacă vrem să ne calificăm în Play-Off. Dispunem de multă maturitate și putere să ne impunem.

Este actuala CSU Sibiu o formație superioară celei din stagiunea anterioară?

Nu sunt eu în măsură să compar echipele. Sunt convins că în acest sezon vom avea o clasare mai bună ca în anii precedenți.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!