Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Crăciun: „Meciul de la Oradea nu e unul capital pentru noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2014

Cristian Crăciun, baschetbalistul din lotul celor de la CSU Sibiu, a vorbit pentru TotalBaschet despre partida pe care echipa sa o va disputa azi pe terenul formației CSM Oradea. Disputa contează pentru etapa a 15-a din Liga Națională de Baschet. 

„Jocul cu cei de la CSM Oradea este unul important, dar nu capital pentru noi. Cred că dacă o să reușim să punem în practică ce am exersat la antrenamente vom izbuti să ne impunem mâine seară. Oradea e o echipă puternică cu jucători de mare valoare și nu cred că au făcut o dramă din înfrângerea de la Cluj. Ei au dovedit că joacă la un nivel înalt meci de meci”, a declarat Crăciun. 

Disputa dintre CSU Sibiu și CSM Oradea va fi transmisă în direct de DigiSport 2, începând cu ora 20:00. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!