Stiri Liga I Masculin

Cristian Crăciun: „Nu-i văd pe Dinamo mai buni ca noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.02.2015

Cristian Crăciun, echipierul Științei București a vorbit într-un scurt interviu, publicat pe pagina de pe un site de socializare a grupării bucureștene, despre prestația sa din meciul cu Politehnica Iași dar și despre lupta pentru promovare. Fostul jucător al lui CSU Sibiu a terminat cu 20 de puncte și 8 recuperări meciul câștigat de Știința în fața Politehnicii Iași cu scorul de 80-63:

„Nu prea mă uit la statistici sau în foaia de joc. Cert e că am început să mă simt mai bine după vacanța de iarnă. Se vede și efectul antrenamentelor. În vară venisem puțin nepregătit.”

Experimentatul pivot spune că Dinamo nu este o echipă mai bună decât Știința iar lucruri importante se decid abia la turneul final:

„Cu siguranță Știința, iar a doua la alegere dintre Dinamo și Galați. În niciun caz nu-i văd pe Dinamo mai buni ca noi. Ne-au bătut, la fel cum i-am bătut și noi acum două luni, și nici un meci nu seamănă cu altul Important e să rămânem uniți și să muncim la fel de mult ca până acum, iar turneul final va fi cu totul altceva.”

Întrebat fiind dacă are ceva emoții înainte următoare, cu Phoenix Galați, Cristi Crăciun a spus următoarele:

„Emoții am la fiecare meci, dar atmosfera este foarte bună și un meci cu Galațiul nu are cum să nu n motiveze. Ne va arăta și unde ne aflăm exact.”

foto: Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!