Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cristiana Cutaș a trecut la Universitatea Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
01.09.2016

Formația clujeană a mai bifat un transfer înainte de startul sezonului. Echipa pregătită de Dragan Petricevic s-a întărit cu extrema de forță Cristiana Cutaș, cea care semnase inițial cu CSU Alba Iulia, notează ziardecluj.ro. Sportiva a fost nevoită să părăsească trupa din Cetatea Unirii din cauza problemelor financiare ale acesteia, găsindu-și angajament în județul vecin.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a evoluat ultima oară în România pentru ACS Sepsi SIC în sezonul 2014-2015. Aceasta a înregistat atunci medii statistice de 3.1 puncte, 2.4 recuperări și 1.1 assist-uri în 34 de partide.

Cutaș va debuta pentru trupa de pe Someșul Mic la turneul „Nicolae Martin”, cel care va avea loc în perioada 8-10 septembrie în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!