Stiri Liga I Masculin

Cu 5 jucători în ”double digit”, Concordia 2 învinge Rapidul

Costin Marinescu

Costin Marinescu
24.10.2013

Concordia 2 Chiajna a câștigat cu 87 - 64 (14-20, 22-19, 29-12, 22-13) partida cu Rapid București din cadrul etapei a IV-a a Ligii 1 de baschet masculin, Seria B.

Echipa din județul Ilfov a avut nu mai puțin de cinci jucători care au marcat cel puțin 10 puncte.

Ciprian Țelinoiu a fost cel mai bun marcator din tabăra învingătorilor, cu 21 puncte, 12 dintre ele venind din aruncări de la mare distanță. Andrei Petică a terminat meciul cu 18 puncte marcate, Ciprian Mihai a avut 15, iar Marian Ararău și Dimitris Rasty câte 10.

Pentru Rapid, Alin Spahiu a reușit să înscrie 20 puncte, Dragoș Ștefănescu a avut 18, iar Cătălin Bordei 10.

În urma acestui rezultat, Concordia acumulează al 7 punct în clasament și ocupă a doua poziție în Seria B, în spatele CSU Asesoft 2, singura echipă în fața căreia a pierdut în acest sezon. Rapidul are un bilanț de 2 victorii și o înfrângere, dar și un meci restant cu Știința București.

Etapa următoare Concordia 2 va întâlni pe Vabova Sf. Gheorghe, iar Rapidul va juca cu CSU Asesoft 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!