Stiri Liga I Masculin

Cu gândul la turneul final şi promovare

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
15.08.2014


La conferinţa de presă organizată ieri, preşedintele clubului Phoenix, Florin Nini a anunţat strategia formaţiei gălăţene de baschet masculin din sezonul viitor. Se va urmări să se realizeze simbioza dintre jucătorii tineri, crescuţi în propria pepinieră şi cei cu experienţă. Totuşi, s-a reuşit aducerea a doi „stranieri” din ţări cu mare tradiţie în baschet: americanul Roland Brown -23 ani, 203 cm, care evoluează ca pivot şi sârbul, Alexander Ognogovic. Nini, care va trece şi pe banca tehnică alături de Gelu Cazanoschi a precizat şi care e obiectivul echipei pentru sezonul 2014-2015.

„Am venit acasă, dar nu pentru că n-am oferte. Eu îmi doresc cu adevărat să-mi suflec mânecile şi să facem ceva important, chiar dacă plecăm de la un nivel mai jos. Vreau să ridic atât cât pot de valoarea profesională a clubului. S-au întors acasă Petică şi Bolobiţă, am adus şi un jucător american, cu nişte costuri la care niciun jucător român n-ar veni.  Văd o altă motivaţie la jucători, avem o echipă foarte tânără, cu o medie de vârstă de sub 20 de ani. Aş dori să mai facem transferuri, să aducem doi jucători cu experienţă, pentru a-i ajuta pe cei tineri să facă un pas înainte. Îmi doresc să avem un joc dinamic, care încântă şi place publicului. Voi fi alături de echipă de pe banca tehnică. Mai avem un jucător sârb în probe, Alexandre Ognogovic. Rămâne după antrenament şi deja câţiva dintre ai noştrii rămân acum după el. Modelele cu adevărat pozitive din cadrul echipei constituie o oportunitate bună pentru cei tineri dornici de performanţă”, a concluzionat preşedintele-antrenor Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!