Stiri Cupa României Masculin

Cupa României Masculin - Se cunosc primele 7 echipe calificate în sferturile de finală

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2015

Chiar dacă nu s-au încheiat încă toate partidele din prima fază a Cupei României, cunoaștem 7 din cele 8 echipe calificate în faza sferturilor de finală ale competiției, acestea fiind Energia Târgu Jiu, U-BT Cluj-Napoca, BC Mureș Târgu Mureș, Steaua CSM EximBank București, BCM U Pitești, Dinamo București și CSM-U Oradea

Energia, Cluj și Târgu Mureș și-au câștigat ambele partide din faza inaugurală, Steaua a obținut un succes și un egal, Dinamo și Pitești și-au împărțit victoriile, în timp ce Oradea s-a impus în manșa tur la 13 puncte diferență, iar și o eventuală înfrângere în returul cu Mediaș le aduce calificarea mai departe prin intermediul poziției de „lucky loser”. 

Astfel, pentru ultima poziție de „lucky loser” se vor bate de la distanță SCM U Craiova și Gaz Metan Mediaș. Medieșenii se pot califica în sferturi doar dacă obțin victoria pe terenul Oradiei, în timp ce Craiova se califică în sferturi dacă Oradea câștigă și manșa retur cu Gaz Metan. 

Returul dintre CSM-U Oradea și Gaz Metan Mediaș urmează a fi reprogramat, după ce confruntarea inițială din data de 26 septembrie a fost amânată. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!