Stiri Cupa României Feminin

Cupa României feminin: Programul returului sferturilor de finală

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.03.2019

În cursul acestei săptămâni se decid echipele care vor participa la Final 4-ul Cupei României. Situația pare destul de clară în toate cele patru dueluri, după ce în tur s-au înregistrat diferențe între 15 și 46 de puncte. Cele mai dezechilibrate meciuri au fost cele între echipe din prima grupă valorică.

Partida dintre CSM Satu Mare și CSM Târgoviște se dispută marți, iar sătmărencele pornesc cu un avans de 46 de puncte în retur. Celelalte trei meciuri vor avea loc miercuri. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe merge la Arad la adăpostul celor 35 de puncte după prima manșă. Olimpia CSU Brașov începe cu +28 returul de acasă cu ACS KSE Târgu Secuiesc, din a doua grupă valorică. CSM Alexandria găzduiește manșa a doua cu Phoenix Știința Constanța, iar oaspetele au un avans de 15 puncte în fața formației din a doua grupă valorică.

Programul returului sferturilor Cupei României:

05.03 CS Municipal Satu Mare vs CS Municipal Târgoviște 16:30 LPS Satu Mare Detalii
06.03 FCC ICIM Arad vs ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 18:00 Victoria Arad Detalii
06.03 CSTBv Olimpia CSU Brașov vs ACS KSE Târgu Secuiesc 18:00 D.P. Colibași Detalii
06.03 CSM Alexandria vs Phoenix Știința Constanța 20:00 Sporturilor Alexandria Detalii

Învingătoarele din cele sferturi se vor califica la turneul final care în acest an revine la formula cu două zile. Final 4-ul se va disputa în 30 și 31 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii