Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Steaua - Gaz Metan învinge BCM U PItești

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
08.09.2013

Gaz Metan Mediaș a trecut de BCM U Pitești, 72-65, în ultimul meci pentru cele două formații în cadrul Cupei Steaua.

Elevii lui Marcel Țenter s-au impus în prima repriză a confruntării, câștigând primele două sferturi, 22-17 și 17-14. Piteștenii au încercat revenirea în sfertul 3, câștigând secvența cu 18-12 și apropiându-se la doar 2 puncte, 51-49. Ultimele zece minute au consemnat însă victoria Mediașului, 72-65.

În cele trei zile la turneul organizat de Steaua CSM EximBank, Gaz Metan a înregistrat două victorii și o înfrângere, în timp ce BCM are 1-2 la general. De menționat este faptul că americanul Kyle Shiloh, titular pe poziția 1, a fost menajat după ce a acuzat dureri la genunchi.

Principalul realizator al meciului a fost Georgios Tsiaras, cu 14 puncte pentru Mediaș. Andrei Mandache și Slavisa Bogavac au adăugat 12, respectiv 11 puncte.

De cealaltă parte, Lamonte Ulmer a terminat cu 12 puncte și 9 recuperări. Tutt Kenvarrios a reușit 12 puncte și 6 recuperări, în timp ce Marko Durkovic a contribuit cu 11 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!