Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Curiozități despre brigăzile de arbitri delegate la meciurile etapei a 7-a

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.11.2012

Doru Vinași pare să iasă în evidență în urma delegării arbitrilor la meciurile etapei a 7-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Cavalerul fluierului originar din Cluj-Napoca a fost delegat să conducă două meciuri în runda următoare.

Nimic ieșit din comun într-un campionat obișnuit cu aceste practici, de pe urma cărora arbitrii internaționali primesc mai mult de un meci într-o singură etapă. Interesant este însă faptul că Vinași pare să aibă aceleași destinații în acest sezon.

El va arbitra pentru a 4-a oară pe BC Mureș și pe CSM Oradea în acest sezon. Atenție! Vorbim despre etapa a 7-a.

Astfel, cavalerul fluierului în vârstă de 48 de ani va arbitra la Târgu-Mureș pentru a 4-a oară în acest sezon competițional. El a fluierat la înfrângerea mureșenilor din meciul cu Timișoara, respectiv la victoriile lui Mediaș și Giurgiu.

În schimb, la Oradea va fluiera pentru a 3-a oară în acest sezon competițional. A arbitrat la victoriile cu Pitești și Sibiu. De asemenea, a mai condus un meci al CSM-ului din Oradea, cel de la Miercurea Ciuc.

Curiozitățile nu se opresc aici. Întreaga brigadă de arbitri care a fluierat la meciul dintre BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, scor 79-64, adică la singura înfrângere a trupei de pe Târnava Mare în actuala ediție de campionat, a fost delegată la meciul de la Oradea, dintre CSM și Gaz Metan. Alături de Vinași vor oficia Laurențiu Grigoraș și Bogdan Podar.

Tot pentru a 4-a oară în acest sezon competițional a fost delegat piteșteanul Mircea Șerban la un joc al lui Farul Constanța.

În aceeași situație se regăsește Laszlo Bukuresti. Cavalerul fluierului originar din Sovata a fost delegat pentru a 4-a oară la un joc al Energiei Rovinari.

Adrian Habor, singurul arbitru care a primit un calificativ sub 60 la un meci din actuala ediție de campionat, a fost delegat pentru a 4-a oară la un meci al lui U Mobitelco Cluj în acest sezon competițional.

Bogdan Podar o arbitrează pe Gaz Metan Mediaș pentru a 4-a oară în acest sezon. De fiecare dată a făcut-o la jocurile în deplasare ale echipei de pe Târnava Mare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • alin23 :

    Arbitri
    Sa urmariti la cate meciuri ale CSM ului este delegat arbitrul Fabiana Nitu.

    cu 11 ani în urmă (08.11.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ?
    Care CSM ?

    cu 11 ani în urmă (08.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!