Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Curtis Millage: “Dacă vom trage tare, cred că putem realiza ceva special”

Paul Olar

Paul Olar
19.10.2014

Prezența pe parchet a transferului Curtis Millage a fost de bun augur pentru U Banca Transilvania, grupare ce a mărșăluit în disputa cu CSM-U Oradea.

Clujenii s-au impus cu scorul de 96-60, însă americanul nu se declară impresionat de prestația trupei lui Dorin Pintea. Fundașul recunoaște că există loc de îmbunătățiri și are, în consecință, planuri mărețe alături de noua sa echipă.

Ești mulțumit de jocul de debut la U BT?

Mă aflu la primul meci și mă bucur că  toată lumea a contribuit cu energie. Sincer, eu nu sunt mulțumit niciodată, decât la final, atunci când am realizat ceva ce contează. Este grozav aici, dar vreau mai mult.

Suporterii au fost, totuți, satisfăcuți de evoluția ta...

Fac acest lucru de 12 ani, știu ce înseamnă totul, cum trebuie să distribui mingea. Am practicat un baschet organizat și în același timp, îmi dau seama când trebuie să am o atitudine agresivă. Ei mi-au cerut să fiu agresiv și asta s-a întâmplat.

Ce părere ai despre actuala stagiune?

Va fi una dificilă. Sper să fim sănătoși și dacă vom trage tare, cred că putem realiza ceva special. 

*Foto: sport.err.ee

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!