Stiri

DOC-tor pe terenul de baschet! Cunoscutul rapper a jucat în week-end la Raiffiesen Bank Politehnica Streetball

Mihai Iordan

Mihai Iordan
30.05.2017

Mare pasionat de baschet, rapper-ul DOC s-a relaxat în week-end la primul turneu din circuitul național marca Sport Arena Streetball, care s-a desfășurat pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Vârsta din buletinul pe care se pare că nu l-a pierdut i-a permis înscrierea la categoria plus 35 de ani, acolo unde împreună cu alți trei prieteni a format echipa Los Lobos. Au contat mai puțin coșurile marcate sau rezultatele finale, ci distracția și atmosfera.

“Este extraordinar că joaca din curtea școlii a ajuns la un asemenea nivel și că la asemenea competiții care arată foarte profesionist poate participa oricine”, a spus Vlad Munteanu aka DOC, care, asemenea tuturor jucătorilor participanți, a punctat în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings.

Raiffeisen Bank Politehnica Streetball a adunat peste 500 de participanți la start, iar cei mai buni la categoriile de elită, Open masculin și Open feminin au fost sârbii de la Epic Jam, respectiv Spontaneous Team, unde au strălucit vicecampioanele europene Sonia Ursu și Andra Haas.

Radu Avramescu, de la echipa Peștele Marin, a fost cel mai bun marcator al turneului, cu 57 de puncte în cinci meciuri, iar Cosmin Barbu, de la Choco Loco, a marcat nu mai puțin de 16 aruncări din spatele semicercului, un record al turneului.

Deși a pierdut finala la Open feminin, în fața fostelor sale coechipiere din națională, Anca Șipoș a fost principala marcatoare la fete, cu 41 de puncte în cinci partide disputate. La juniori sub 18 ani, naționala  României, care se pregătește pentru Cupa Mondială care va avea loc în China la sfârșitul lunii iunie, s-a impus fără probleme, câștigând toate cele șase meciuri și ținându-și de fiecare dată adversarii sub 10 puncte marcate pe meci.

Mircea Popa, secretar general în Ministerul Tineretului și Sportului, i-a premiat pe câștigătorii de la Raiffeisen Bank Politehnica Streetball, turneu din cadrul circuitului național de baschet 3×3, Sport Arena Streetball Tour 2017. Evenimentul a fost susținut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ursus, Kiss FM și organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și a Universității Politehnice București.

Calendarul Sport Arena Streetball Tour 2017:

27 - 28 mai: Raiffeisen Bank Politehnica Streetball (București)

10 - 11 iunie: Superbet Palas Streetball (Iași)

17 – 18 iunie: Castorii Suceava Streetball

30 iunie – 2 iulie: Raiffeisen Bank Băneasa Streetball (București)

15 – 16 iulie: Raiffeisen Bank Timișoara Streetball

22 – 23 iulie: Superbet Constanța Streetplay Perla

5 – 6 august: Raiffeisen Bank Oradea Streetball

12 – 13 august: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger (turneu de calificare pentru FIBA 3x3 World Tour Lausanne)

18 – 20 august: București Streetball (turneu de calificare pentru FIBA 3x3 World Tour Debrecen)

26 – 27 august: Superbet Constanța Streetplay Cazino

23 – 24 septembrie: Craiova Streetball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate