Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dado Arnautović: ,,E o victorie muncită pentru că la Sibiu e greu de câștigat”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
25.01.2015

CSU Asesoft Ploieşti s-a impus în sala Transilvania, învingând echipa sibiană cu scorul de 63-70. Antrenorul campionilor, Dado Arnautović, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, cu excepţia ultimului sfert când au permis adversarului să se apropie pe tabela de marcaj.

,,Sunt foarte mulțumit pentru primele trei sferturi. Am primit  14, 13 și 12 puncte. A fost o apărare foarte bună, a mers și atacul, am avut și avantaj, a fost totul perfect. De ultimul sfert nu sunt mulțumit. Am cerut de la jucătorii mei să joace atacul mai lung, să se miște mai repede, pentru că erau prea statici. Au marcat doar 10 puncte în ultimul sfert și am primit 24. Poate a fost și oboseala, și relaxarea, după diferența de 25 de puncte. Era într-un fel clar că o să câștigăm meciul și s-au relaxat puțin. Sibiul a ratat. E o echipă foarte periculoasă și nu poți să o lași nici la 25 de puncte. Nu poți să fi liniștit pentru că sunt periculoși acasă.

Oricum, e o vitorie foarte importantă, o victorie muncită pentru că la Sibiu e greu de câștigat. Nu cred că aici câștigă cineva, decât din întâmplare. A fost o victorie clară și meritată. Nu îmi place să vorbesc despre un jucător sau doi, dar trebuie să spun despre Cooper că a jucat senzațional în această seară: 20 de recuperări, 5 blocaje și 18 puncte. El a fost piesa cea mai importantă din echipa noastră.”

Foto: Silvana Armat (turnulsfatului.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    ...
    Foarte urat comportamentul suporterilor.

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    ...
    ...suporterilor sibieni, desigur!

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!