Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Persic speră să ajungă cu BC Timișoara în cupele europene

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
01.07.2014

Unul dintre noii jucători cu care Dragan Petricevic și-a propus să abordeze sezonul 2014/15 este bosniacul Dalibor Persic. El vine la BC Timișoara de la vicecampioana țării sale, Siroki Brijeg.

 Persic, care se află acum în cantonamentul naționalei Bosniei, a transmis un mesaj fanilor timișoreni prin intermediul site-ului bctimisoara.ro în care își declară ambițiile pentru sezonul viitor:

 „Am vorbit cu Zlatko şi mi-a spus că BC Timişoara este un club bine organizat şi cu ambiţii mari. Abia aştept să-mi întâlnesc noii colegi şi să luăm startul în sezonul  2014-2015, chiar dacă va fi unul dificil. Știu că există multe echipe bune în campionatul românesc, dar sper să facem rezultate bune, să calificăm BC Timișoara în cupele europene și mai ales să-i facem fericiți pe suporteri

 Dalibor Persic nu va fi pentru prima dată în România, el evoluând în trecut într-un meci la Sibiu în calitate de membru al echipei naționale a Bosniei, acolo unde are 11 prezențe în lotul de seniori.

„Am jucat o dată în România, cu echipa națională, la Sibiu, iar prima impresie a fost foarte bună. Oamenii iubesc baschetul și asta mă bucură. Acum, sunt în cantonamentul naționalei și mă voi alătura lotului timișorean imediat ce se vor încheia preliminariile europene”

 

sursa foto: www.radiosarajevo.ba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!