Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damjan Kandić: “Sunt sigur cǎ ne vom califica la Bucureşti”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
19.04.2013

BC Mureş va disputa sâmbǎtǎ cea de-a treia confruntare împotriva formaţiei CSM Bucureşti. Damjan Kandić, pivotul celor de la BC Mureş, a declarat pentru totalbaschet.ro cǎ se deplaseazǎ la Bucureşti pentru a se califica.

“Am câştigat primele douǎ partide, aşa cǎ mergem la Bucureşti sǎ luptǎm şi sǎ câştigǎm. Nu va fi uşor, cei de la CSM au arǎtat cǎ sunt o echipǎ bunǎ, dar cred cǎ putem tranşa calificarea încǎ de sâmbǎtǎ. În primul meci am jucat foarte bine şi am câştigat uşor. Am ştiut de la bun început faptul cǎ formaţia CSM Bucureşti are jucǎtori buni, ceea ce au şi arǎtat în cel de-al doilea meci, aşa cǎ am luptat pânǎ în ultima secundǎ şi am câştigat. Cu siguranţǎ ei vor da totul în urmǎtorul meci, pentru a câştiga, însǎ suntem pregǎtiţi şi sunt sigur cǎ ne vom califica la Bucureşti.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!