Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damjan Kandic: “Orice victorie este importantă pentru noi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013

Damjan Kandic

Damjan Kandic, jucătorul celor de la BC Mureş Târgu-Mureş, a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida contra celor de la BCM U Piteşti din cadrul rundei cu numărul 27 a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În meciul cu Oradea am jucat bine în echipă, am jucat bine în apărare, am găsit soluţii mereu şi am câştigat jocul. În meciul următor mă aştept să jucăm în echipă , să jucăm tare şi să câştigăm. Piteşti este o echipă bună, care a jucat în Europa în acest an, joacă pe teren propeiu dar cred că putem juca bine acolo. Orice victorie este importantă, dar în acest moment pentru noi este foarte importantă pentru un loc cât mai bun la finalul sezonului.

Întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi BC Mureş se va desfăşura la Sala Sporturilor Trivale joi seară de la ora 18:00.

foto: Zsigmond Bathory

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!