Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Damjan Kandic este noul pivot al Urșilor din Timişoara

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
07.03.2018

BC Timba Timişoara s-a întărit sub panou prin aducerea unui jucător muntenegrean de 2,08 m ce a mai evoluat în România pentru CSM Bucureşti şi BC Mureş Târgu Mureş în sezonul 2012-2013.

Un veritabil globetrotter, Kandic şi-a început cariera la Buducnost Podgorica. Prima experienţă în afara ţării natale a fost în Cipru la Apollon Limassol, urmând apoi opriri în Cehia, Serbia, Ungaria, România, Bulgaria dar şi destinaţii mai exotice cum ar fi Siria, Tunisia sau Arabia Saudită.

La precedenta şedere în România, muntenegreanul a înregistrat medii de 7,2 puncte, 2,7 recuperări pentru CSM Bucureşti respectiv 5,4 puncte şi 3,6 recuperări pentru BC Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!